140700
Książka
W koszyku
Podstawy rachunkowości / Hanna Górska-Warsewicz. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, cop. 2005. - 268 s. : faks., wykr. ; 24 cm.
(Kucharz Małej Gastronomii)
Status dostępności:
Wypożyczalnia Nowy Targ
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 2398-B (1 egz.)
Remont biblioteki
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. i wybór aktów prawnych s. 268. - Do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Podręcznik jest przeznaczony do nauki podstaw rachunkowości w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treść została podzielona na 6 części obejmujących podstawowe pojęcia i zjawiska ekonomiczne, tworzenie przedsiębiorstw, środki gospodarcze przedsiębiorstwa, organizację działalności podmiotów gastronomicznych, organizację procesu gospodarczego w zakładach gastronomicznych oraz wybrane zagadnienia z rachunkowości.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej