140256
Książka
W koszyku
Książka zawiera wiedzę na temat :- zasad i praktycznych wskazań co do właściwego żywienia w różnych okresach życia- roli żywienia w etiopatologii, profilaktyce i leczeniu najczęściej występujących chorób, jak niedożywienie i otyłość, jadłowstręt i bulimia, choroby metaboliczne, choroby układu krążenia, pokarmowego...- organizacyjnych, technicznych i instytucjonalnych sposobów zaspokajania potrzeb pokarmowych chorego człowieka [recenzja: taniaksiazka.pl].
Status dostępności:
Wypożyczalnia Zakopane
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 16139 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Indeks.
Oznaczono jak część 2
Tytuł pierwszej części: Żywienie człowieka : podstawy nauki o żywieniu.
Początkowa pozycja 16837/98
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia przy rozdziałach
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej