141226
Book
In basket
Książka z pogranicza literatury popularnonaukowej i poradnikowej, z zakresu technologii medycyny i dietetyki, napisana przez amerykańskiego lekarza kardiologa i kardiochirurga, który prezentuje w niej swoją rewolucyjną teorię, zgodnie z którą ograniczając spożycie toksycznych białek roślinnych, tzw. lektyn, do których należy m.in. gluten, można uniknąć wielu schorzeń. Zawiera w książce listę żywności zawierającej lektynę oraz porady dietetyczno-kulinarne.
Availability:
Wypożyczalnia Nowy Sącz
All copies are currently on loan: sygn. 76771 (1 egz.)
Biblioteka nieczynna z powodu inwentaryzacji zbiorów
Wypożyczalnia Rabka
All copies are currently on loan: sygn. 61 (1 egz.)
Wypożyczalnia Mszana Dolna
There are copies available to loan: sygn. 124 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again